Centrum pro rodinu
Šumperk

731402395
cprsumperk@ado.cz

MENU

Nechali jsme se inspirovat vyhlášením Roku svatého Josefa a chtěli bychom vás povzbudit, abyste si společně v rodině připomněli vaše tatínky, kteří mnohdy stojí v jakémsi stínu svých „žen statečných“, které jsou více vidět jak v kostele, tak v samotných rodinách…

Je (byl) váš otec obětavý? Poslušný Bohu? Milovaný? Tvořivý? Nerad se ukazoval na veřejnosti, ale měl velké srdce? Něco krásného udělal? Podobal se v něčem svatému Josefovi? Těmito otázkami se můžete inspirovat úplně všichni – děti, rodiny, dospělí, senioři a poslat nám o svém otci nějaké svědectví.  Formu tohoto svědectví necháme na vás – může to být dopis, jeho charakteristika, nějaký obrázek či koláž, jeho fotka či fotka něčeho, co s láskou vytvořil, výstřižky z novin (psalo li se o něm někde), prezentace na počítači, krátké video, prostě cokoliv vás napadne.

Uzávěrka příspěvků bude 28. února, abychom vaše příspěvky mohli zpracovat a do 19. března, kdy slavíme zasvěcený svátek svatého Josefa, je představit ostatním. Scé příspěvky posílejte na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo kontaktujte Lenku Špatnou na tel. 731 402 395.

Kontakt

Centrum pro rodinu Šumperk

Adresa: M. R.Štefánika 26, 787 01 Šumperk

Telefon: 731 402 395

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Sms služba

sms

Chceme se spolu s vámi modlit za vaše úmysly.

+420 731 731 800

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprsumperk@ado.cz