Centrum pro rodinu
Šumperk

731402395
cprsumperk@ado.cz

MENU

Manželství je dynamický proces, který můžeme přirovnat ke střídání ročních období. Co přináší (ale i bere) jaro, léto, podzim a zima v manželství? ▪️ Jaké jsou znaky jednotlivých období? ▪️ Jak neustrnout v některém z ročních období manželství? 💕 Tato i další témata na online přednášce s úspěšnou vztahovou koučkou Mgr. Milenou Mikulkovou. 

I vy najdete období, ve kterém se právě nacházíte, porozumíte předchozím etapám a vybavíte se pro vědomější prožívání těch, která přijdou.

KDY: 12. 2. 2021 od 20.00 hod., trvání cca 90 minut.

KDE: online, odkaz Vám pošleme v průběhu čtvrtka na Váš e-mail.

CENA: 100 Kč. Platbu po přihlášení odešlete, prosím, obratem na účet 2600572589/2010. Do zprávy pro příjemce napište Manželství + vaše příjmení. Děkujeme a těšíme se na vás!

LEKTORKA: Mgr. Milena Mikulková, www.espediente.cz

🖊 PŘIHLÁŠKA ZDE

📌 A bonus navíc! V průběhu přednášky proběhne slosování o hodnotné ceny - publikace paní lektorky Mgr. Mileny Mikulkové 📚🎁 .  Do slosování budou zařazeni ti, kdo v přihlašovacím formuláři odpoví v 5 větách na jeden z těchto dotazů: "Co udělají děti s manželstvím?" nebo "Na co z vašeho manželství chcete, aby vaše děti vzpomínaly?"

Mgr. Milena Mikulková

🌸 Když vím PROČ, snáze najdu JAK!

🌸 Baví mě objevovat, propojovat, vnímat souvislosti a hledat.

🌸 Těší mne to úlevné “aha”, od kterého se odvíjí řešení někdy i složitých situací. Ráda používám srozumitelné příklady, které vystihnou sdělení lépe než tisíce slov.

🌸 Mým motorem je nepřestávat hledat možnosti a způsoby. Zkrátka neztrácet naději. Nevzdávat se.  A v tomto duchu se snažím doprovázet i mé klienty.

🌸 Protože cílem je vnitřní klid, vyrovnanost a někdy i přijetí nezměnitelného. Posílení odpovědnosti a dovedností dospělých a zajištění spokojeného dětství dětem.

Mgr. Milena Mikulková je sociální pedagog zaměřující se na rozvíjení životních dovedností dětí i dospělých. Svým klientům pomáhá naučit se rozumět sami sobě, zorientovat se ve vlastních potřebách a očekáváních. Učí je rozumět blízkým, asertivně i empaticky komunikovat s druhými, řešit obtížné situace a zvládat konflikty.

Kontakt

Centrum pro rodinu Šumperk

Adresa: M. R.Štefánika 26, 787 01 Šumperk

Telefon: 731 402 395

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Sms služba

sms

Chceme se spolu s vámi modlit za vaše úmysly.

+420 731 731 800

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprsumperk@ado.cz