Centrum pro rodinu
Šumperk

731402395
cprsumperk@ado.cz

MENU

Milí rodiče, posíláme vám konkrétní informace o prázdninové nabídce, kterou jsme připravili pro Vaše děti.

JEDNOTLIVÉ TURNUSY

Příměstský tábor pro děti od 4 do 8 let „Z pohádky do pohádky" 

7. 7. (CELODENNÍ VÝLET) a 10. 7. – 13. 7. - 9.00 – 14. 30         

Příměstský tábor pro děti od 8 do 15 let „Ostrov pokladů"

 28. 8. – 1. 9. 9.00 – 15.3028. 8. – 1. 9. 9.00 – 15.30·     

Prázdninové divadelánky -

24. – 28. 7. 2018 (JEDNÁ SE POUZE O DOPOLEDNÍ ČI ODPOLEDNÍ BLOKY)

PRŮBĚH A PROGRAM

Příměstské tábory probíhají v pracovní dny od 8. 00 do 14. 30 popř. 15. 30 hodin (dle typu tábora) na farním středisku Šumperk. Od 8.00 do 9.00 je k dispozici volná herna, od 9.00 začíná organizovaný program. Každý týden tábora je jinak tematicky zaměřený, což dává ráz celotáborovým hrám jednotlivých týdnů. Součástí programu jsou hry, soutěže, olympiády, výlety, tábornické dovednosti, tvořivá činnost, ale i utužování kamarádských vztahů. Děti vedeme ke zdravým mezilidským vztahům, k lásce k přírodě a všemu živému, k vděčnosti a prožívání radosti.

KDO SE O DĚTI PO DOBU TÁBORA STARÁ

Každý tábor má svého hlavního vedoucího, kterému pomáhá tým zkušených animátorů – dobrovolníků - především z řad studentů či seniorů. Většina z nich se už podílela předem na přípravě programu tábora a také mají zkušenosti s vedením dětí z předešlých let. Pokud byste měli po dobu tábora jakékoliv připomínky či ohlasy, obracejte se vždy na hlavního vedoucího.

PŘIHLÁŠKA

V příloze naleznete přihlášku, a tu pošlete zpět buď naskenovanou či po domluvě odevzdejte osobně. Po potrvzení o přijetí proveďte do stanoveného termínu platbu tábora.

STRAVOVÁNÍ

Děti se stravují dle typu programu v konkrétní den na farním středisku či v nějakém restauračním zařízení.  Každý den je zajištěn oběd a dopolední svačinka, včetně celodenního pitného režimu. Odpolední svačinku si dítě bere každý den s sebou do batohu.

U tábora Divadelánky se se stravou nepočítá, dítě si přinese svoji svačinu.

CO S SEBOU

Potvrzení o bezinfekčnosti podepsané 1.den tábora rodiči, batůžek, podepsanou lahvičku na pití (každý den doma dětem láhev, prosíme, vymyjte), opalovací krém a repelent - pro případné použití odpoledne. Ráno děti předávejte, prosíme už natřené opalovacím krémem a nastříkané repelentem. Každý den děti kontrolujte od klíšťat.

Dále pokrývku hlavy, oblečení denně dle počasí a náhradní oblečení, pláštěnku, PEVNOU obuv na sport a turistiku (botasky, tenisky),

PLATBA

Protože ze zkušeností víme, že se tábory brzy zaplní, cenu za tábor vašeho dítěte uhraďte nejpozději do 30. dubna 2017, abychom mohli místa těch, kdo si účast           na táboře rozmyslí, poskytnout včas náhradníkům.

·         Platbu proveďte na účet CPR Šumperk u FIO banky – č. ú.: 2200920724/2010, do zprávy pro příjemce uveďte jméno dítěte a název tábora.

·         Možno je také platit hotově, a to v kanceláři CPR Šumperk, Kostelní náměstí 4, Šumperk, a to dle předběžné domluvy

·         Po 30. 4. 2017 jsou jako závazné považovány pouze přihlášky, u kterých byla uhrazena cena tábora.

·         Na všechny tábory vám můžeme vystavit potvrzení o úhradě pro účely poskytnutí příspěvku zdravotní pojišťovnou, vystavit fakturu pro zaměstnavatele apod.

·         Cena tradičních příměstských táborů je 900 Kč/turnus, tábor Divadelánky bude stát 500 Kč.  V případě zájmu poskytujeme sourozeneckou slevu 200 Kč.  Rodiny v      obtížné sociální situaci a rodiny se 4 a více dětmi mohou požádat o slevu. Naopak ti, kteří chtějí tábory finančně podpořit, mohou takto učinit. Sponzorská cena je 1000 Kč.

·         CENA ZAHRNUJE - stravování - 2 jídla denně, táborový program + odměny, pomůcky, zázemí tábora, profesionální dozor, výlety, vstupy do muzeí či dalších zařízení

Při zrušení přihlášky na tábor v den nástupu na tábor se vrací cena tábora snížená o storno poplatek ve výši 18%. Tento poplatek slouží k úhradě nákladů spojených s evidencí přihlášky a souvisejícími činnostmi a úhradě režijních nákladů.

V případě dotazů se obracejte na mě - Lenka Špatná,tel. 731 402 395

Těší se na Vás Lenka Špatná a další spolupracovníci

Kontakt

Centrum pro rodinu Šumperk

Adresa: M. R.Štefánika 26, 787 01 Šumperk

Telefon: 731 402 395

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Sms služba

sms

Chceme se spolu s vámi modlit za vaše úmysly.

+420 731 731 800

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprsumperk@ado.cz