Centrum pro rodinu
Šumperk

731402395
cprsumperk@ado.cz

MENU

Harmonogram jednotlivých dní 

8.00 - 9.00 volná herna (nebude organizovaný program) 

9 .00 do 15.00 organizovaný program

15.00 – 16.00 vyzvednutí dětí (čas upřesníme dle aktuálního programu).

Děti mohou počítat s jednou (dopolední) svačinou, která by neměla obsahovat moc cukrovinek. Kdo chce přispět ovocem, určitě to přivítáme.  Dále můžete počítat s obědem a celodenním pitným režimem. Lahvičku na doplňování tekutin dítě musí mít svoji a nosit si ji každý den s sebou.   

Tábor probíhá na farním středisku, Kostelní náměstí 4, Šumperk. Zde je dětem k dispozici jak interiér, tak farní hřiště vybavené herními prvky. Pokud to počasí dovolí, budeme se snažit být co nejvíce venku. Na farním středisku se děti také stravují (nebudeme-li někde na cestách, kde bude oběd rovněž zajištěn). Tábor se neprezentuje jako farní či křesťanský, ale pro jistotu informujeme, že se děti modlí (děkují) před jídlem a v podobném (děkovném) duchu probíhá i úvod a závěr tábora. Nikomu však nic nevnucujeme:-)

Tábor bude probíhat ve dvou turnusech.

  1. turnus - 11. - 15. července mladší děti - 4/5 let (podle vyspělosti dítěte) - 8 let
  2. turnus - 18. - 23. července starší děti - 8–15 let

Tematika v obou táborech bude obdobná, nikoliv však identická.  Děti si každý den prožijí jeden z oblíbených svátků v roce a s ním spojené hry, soutěže, bojovky, výlety. Tematika jednotlivých dní se zatím upřesňuje a bude rezonovat s věkem dětí. O všem vás budeme informovat.

Prosíme rovněž o zaplacení tábora. Cena obou turnusů je 1200 Kč/dítě a 1000 Kč/dítě v případě, pokud má na stejném turnuse sourozence. Pokud si vyzvednete formulář od pojišťovny, víme, že mnohé pojišťovny tábor proplácí, rádi vám ho potvrdíme. Číslo účtu je 2200920724/2010, do poznámky napište číslo turnusu a jméno dítěte. Prosíme o brzkou úhradu, abyste si zajistili rezervaci místa. O tábory bývá zájem, proto prosím, neváhejte s vyplněním přihlášky a s placením. Přihlášku vám pošlemem na mail, napiště si o ni na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

V případě dotazů mě můžete kontaktovat – Lenka Špatná, tel. 731402395. 

Na děti se těší

Lenka Špatná, Marie a Kateřina Mackovy, Marie Vašatová,  Jiří Krahula a Marie Sovadinová

Kontakt

Centrum pro rodinu Šumperk

Adresa: M. R.Štefánika 26, 787 01 Šumperk

Telefon: 731 402 395

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Sms služba

sms

Chceme se spolu s vámi modlit za vaše úmysly.

+420 731 731 800

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprsumperk@ado.cz