Centrum pro rodinu
Šumperk

731402395
cprsumperk@ado.cz

MENU

„Je to srdce, které rozdává. Ruce už jenom dávají.“

Přinášíme několik prosincových aktualit:

Během týdne k nám přilétlo kolem 50 andílků, kteří už brzy poputují ke klientům šumperského domova důchodců. Děkujeme všem andělům, kteří je s láskou pro babičky a dědoušky vyrobili,a přejeme jim požehnané vánoční svátky a pokojný nový rok. 

Úsilí deseti rodin šumperského děkanátu bylo zpečetěno a vznikl nádherný dárek, který si mohou rozkliknout úplně všichni. Radostnou zvěst přímo ze svých domovů připravily radostně a s láskou a patří jim za to dík.

Od pondělí 21. 12.  do středy 23. 12. 2020  od 9. 00 do 17. 00 se otevírá pro všechny   rodiny, které se účastnily projektu Darjeme Radostnou zvěst, brána, skrze kterou lze projít do světa dárků i dárečků. Proto neváhejte vyrazit s celou rodinou a cestou necestou tyto dárky najít a přijmout je jako poděkování za Vaše poselství Radostné zvěsti.Celkem navštívíte 5 míst, na kterých budete obdarováni a zároveň, pokud budete chtít, můžete i obdarovat J. Stačí rozluštit příslušnou indicii a pokračovat k dalšímu zastavení a zde rozluštit opět další indicii. První indicii vám zašleme do mailu, ostatní je ve vašich rukou. 

Během vánočních svátků bude možno v kostele svatého Jana Křtitele navštívit Betlém v. Kdy to bude možné, najdete na odkazu https://www.farnostsumperk.cz/aktuality/

Kontakt

Centrum pro rodinu Šumperk

Adresa: M. R.Štefánika 26, 787 01 Šumperk

Telefon: 731 402 395

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Sms služba

sms

Chceme se spolu s vámi modlit za vaše úmysly.

+420 731 731 800

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprsumperk@ado.cz